Drive-in-bioscoop met ‘grootste mobiele LED-scherm ter wereld’ in Bilzen

Print
Drive-in-bioscoop met ‘grootste mobiele LED-scherm ter wereld’ in Bilzen

Afbeelding: Kinepolis

Maastricht / Itteren -

Bioscoopketen Kinepolis organiseert deze zomer in België drive-infilms op het naar eigen zeggen ‘grootste mobiele LED-scherm ter wereld’. Onder meer in Bilzen, vlak over de grens bij Maastricht, zullen de films te zien zijn.

Bij de voorstellingen in juli en augustus is telkens plaats voor 250 auto’s. Een ticket kost 25 euro, schrijven Belgische media. Het scherm van zestien bij negen meter wordt als eerste naar Maldegem gebracht, waar de openingsfilm Interstellar getoond zal worden.

In Bilzen zullen daarna van 10 tot 14 juli films vertoond worden bij het kasteel van Alden Biesen. Onder meer de films 1917, Bad Boys for Life en The Conjuring zullen er te zien zijn. De komende weken worden nog nieuwe locaties en films toegevoegd aan het programma.

Tijdens de film kunnen bezoekers ook online drank en snacks aankopen en met de smartphone betalen. Die worden dan tot aan de auto gebracht.

Bekijk hier het hele programma

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen