Promotie van nieuw seizoen bij Theater Landgraaf aangepast

Print
Promotie van nieuw seizoen bij Theater Landgraaf aangepast

Theater Landgraaf. Afbeelding: Google Maps

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Theater Landgraaf werkt het komend theaterseizoen niet met een jaarbrochure. In plaats daarvan wordt de programmering via een speciale programma-nieuwsbrief en op de social media van het theater verspreid.

Het theater kiest voor deze aanpak, omdat de programmering door de coronacrisis onder voorbehoud blijft. Bezoekers kunnen voor nieuwe voorstellingen tot slechts twee maanden vooraf aan de voorstelling tickets reserveren. „Wij hebben slechts 45 beschikbare zitplaatsen, die coronaproof ingevuld moeten worden. Dat betekent dat u altijd uw plaats vooraf moet reserveren en dat vergt voor ons extra werk en aandacht”, meldt Theater Landgraaf.

Voorstellingen die tussen 15 maart en eind augustus (de tijd waarin het theater gesloten is door de coronacrisis) zouden plaatsvinden, worden verplaatst. Bezitters van tickets voor de betreffende voorstellingen hebben voorrang op de beperkte zitplaatsen.

Hoe Theater Landgraaf er coronaproof uit zal zien en wat bezoekers van hun bezoek aan het theater kunnen verwachten, wordt binnenkort duidelijk. „We zijn hier nog mee bezig, maar zullen u op korte termijn op de hoogte brengen. Ook zullen we een filmpje laten maken over wat u kunt verwachten bij een bezoek aan ons, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen