Roda JC haalt oud-MVV’er Thijmen Goppel binnen

Print
Roda JC haalt oud-MVV’er Thijmen Goppel binnen

Afbeelding: Pro Shots

Kerkrade / Eygelshoven -

Thijmen Goppel maakt de overstap naar Roda JC. De 23-jarige buitenspeler, die afgelopen seizoen nog op huurbasis uitkwam voor MVV, tekent een contract voor twee jaar in Kerkrade.

Goppel stond de laatste jaren onder contract bij ADO Den Haag, maar kreeg daar geen nieuw contract en was dus transfervrij.

Op gang komen

Met de rappe vleugelaanvaller hebben Roda’s nieuwe trainer Jurgen Streppel en technisch directeur Jeffrey van As hun eerste nieuwe speler binnen. Goppel is een goede bekende van Van As, die hem in zijn tijd als technisch directeur van ADO zelf nog uitleende aan MVV. In De Geusselt moest Goppel afgelopen seizoen even op gang komen. Hij speelde uiteindelijk 26 wedstrijden voor MVV. Daarin kwam hij tot twee doelpunten en zes assists.

Goppel is bepaald niet de eerste speler die de overstap maakt van de ene streekrivaal naar de andere. In het recente verleden gingen Jordy Croux en Maxime Gunst hem al voor. Croux speelt komend seizoen ook nog voor Roda, Gunst kreeg geen nieuw contract in Kerkrade.