Zwerfvuildag De Rollen in Sittard-Geleen

Print
Zwerfvuildag De Rollen in Sittard-Geleen

Afbeelding: ROBIN UTRECHT

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Op diverse plekken in Sittard-Geleen worden zaterdag 27 juni opruimacties gehouden op zwerfvuil tegen te gaan.

Iedereen mag zelf bepalen op welke plek en tijdstip de actie wordt uitgevoerd. Scholen kunnen educatie aanvragen bij CNME De Rollen om de impact die de opruimactie op de kinderen heeft, te vergroten. De benodigde materialen (hesjes, grijpstokken, handschoenen en vuilniszakken) worden tijdig bezorgd als de actie wordt gemeld bij De Rollen. Na afloop wordt alles, inclusief het ingezamelde zwerfafval, opgehaald. Wel wordt gevraagd rekening te houden met richtlijnen die gelden vanwege de corona-uitbraak.

Lees ook: Actiedag tegen zwerfafval in Geleen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen