Ondernemers schenken dierenvoer aan Kasteelpark Born

Print
Ondernemers schenken dierenvoer aan Kasteelpark Born

Mariëlle van Heugten Afbeelding: Maurice Mertens

Born -

De dieren in Kasteelpark Born hebben voorlopig niet te klagen over eten. Twee lokale ondernemers doneerden namelijk dierenvoer.

Lokale ondernemer Mariëlle van Heugten van Iris Bloemen in Born heeft namelijk een grote hoeveelheid dierenvoer afgeleverd in samenwerking met Boerenbond Nuth werd het voer aangeboden. De donatie was het resultaat van een actie waarbij de bezorgkosten door de klanten werden toegekend aan het goede doel. Van het opgehaalde geld is vervolgens voer gekocht bij de Boerenbond.

„We hebben veel enthousiaste reacties van onze klanten hierop gehad, echt leuk om te ervaren hoe de lokale bevolking in deze vreemde periode begaan is met het welzijn van mens en dier”, laat Van Heugten weten. Eerder hield ze al een vergelijkbare actie waarbij bewoners en medewerkers in omliggende zorgcentra werden verrast met een bloemetje.

Lees ook: Henk Baggen rolt bijna 11.000 euro bij elkaar voor Kasteelpark Born

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen