Verbazing over wateroverlast in gerenoveerde straten Weert

Print

Wateroverlast Weert - 14-6. Video: WeertdeGekste

Weert -

De partij DUS Weert is erover verbaasd dat straten die net gerenoveerd zijn op 14 juni na een heftige regenbui toch onder water gelopen zijn.

Volgens DUS Weert gaat het onder meer om de OL Vrouwestraat; de rotonde Maaseikerweg/St. Maartenslaan/OL Vrouwestraat; de Roermondseweg met de rotonde aan de Limburglaan/Roermondseweg/OL Vrouwestraat en de Kerkstraat. Verder stond de parkeerkelder onder het stadhuis onder water.

Lees ook: Verzekeraars brengen schade regenbuien in kaart

De partij vraagt zich af of de aannemer van de renovaties voor de schade aansprakelijk kan worden gesteld? DUS Weert wil verder weten waarom de overlast in de wijken Leuken, Biest, Groenewoud en Graswinkel was zo groot was.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen