Verhalen van Kerkradenaren gebundeld in een boek

Print
Verhalen van Kerkradenaren gebundeld in een boek

Afbeelding: A jenne Sjlaagboom / Ronde Tafel Kerkrade

Kerkrade / Eygelshoven -

‘Morgen is weer een dag’ oftewel ‘Mörje is werm inne nuie daag’ is een bundeling van verhalen van ‘mensen van alle dag’ in de vorm van een boek. Het boekwerk is een samenwerking van A jenne Sjlaagboom en de Ronde Tafel Kerkrade.

„Een initiatief onstaan door een brief aan onze dochter Bente, 6 jaar en ‘gelukkig’ nog niet bewust van de impact rondom COVID-19”, schrijft Marcel Mahr op de Facebookpagina van A jenne Sjlaagboom. De lossen verhalen zijn geschreven vanuit het perspectief van de schrijvers. De verhalen gaan over hoe zij het coronavirus zien, hoe ze ermee omgaan en wat ze hun kinderen, kleinkinderen, familie of vrienden willen meegeven.

Het boek is voor 15 euro te koop en te bestellen via boek@rondetafelkerkrade.nl. De Ronde Tafel Kerkrade zal via de stichting het geld beheren. Na aftrek van de productiekosten zal met opbrengst steun worden geboden aan goede doelen in Kerkrade.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen