100e supporter doneert aan Sportclub’25

Print
100e supporter doneert aan Sportclub’25

Het multifunctionele sportcomplex van Sportclub’25 dat verduurzaamd wordt. Afbeelding: Facebook Rkvv Sportclub’25

Bocholtz / Simpelveld / Huls -

Rkvv Sportclub’25 uit Bocholtz is op 8 juni een donateursactie gestart. Op de tweede dag van de actie had de club reeds duizend euro ontvangen. Inmiddels heeft de honderdste donateur geschonken aan de club en staat de teller op 4165 euro.

De donateursactie is in het leven geroepen door Sportclub’25 om de vereniging tijdens de coronacrisis verder te helpen met het verduurzamen van het multifunctionele sportcomplex, waar de verbouwing van de kleedlokalen onder valt. Tevens steunen donateurs de sponsoren van de voetbalclub, aangezien tien procent van de opbrengst van de donateursactie naar de sponsoren gaat. Bij de sponsoren worden waardebonnen en andere prijzen ingekocht, die weer worden verloot onder de donateurs.

Doneren kan nog tot woensdag 1 juli via de link op www.sportclub25.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen