Cabaretzussen Wijnen met kindertheatershow op locatie

Print
Cabaretzussen Wijnen met kindertheatershow op locatie

Thuisjuf Corina en haar hulphond. Afbeelding: Gewoën Grubbevors

Grubbenvorst / Tegelen -

De cabaretzussen Carla en Miriam Wijnen uit Grubbenvorst geven volgende maand openluchtvoorstellingen voor kinderen in Tegelen en Grubbenvorst.

De voorstelling ‘Vakantie(t)huis’ is een vervolg op de vlogs die het duo tijdens de lockdown maakte voor de thuiszittende schooljeugd. De filmpjes over een schooljuf en haar hulphond werden zo goed bekeken, dat beide zussen er een theatershow van maakten. De show is bedoeld voor kinderen van 5 tot 10 jaar en wordt gecombineerd met theaterworkshops.

Theater de Garage heeft de voorstelling op 5 juli geprogrammeerd in het Tegelse openluchttheater de Doolhof. Kaarten á 10 euro zijn online en telefonisch te bestellen. Stichting Gewoën Grubbevors geeft Thuisjuf Corina op 14 en 15 juli een podium op sportpark D’n Haspel in Grubbenvorst. Reserveren kan via de website van de stichting. Op beide locaties is plaats voor maximaal twintig kinderen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen