Brand bij circuit Zandvoort: grote stapel autobanden in de fik

Print
Brand bij circuit Zandvoort: grote stapel autobanden in de fik

Archieffoto: banden bij het circuit in Zandvoort. Afbeelding: ANP

Er hangt een dikke, zwarte rookwolk boven het circuit in Zandvoort. Een grote stapel autobanden op een nabijgelegen parkeerplaats is er dinsdagavond in brand gestoken. De brandweer en politie zijn ter plaatse.

Op Twitter worden foto’s gedeeld van de rookwolk en de in brand staande stapel banden. De brand is inmiddels onder controle gebracht door de brandweer. De Veiligheidsregio Kennemerland adviseert omwonenden om ramen en deuren te sluiten als zij last hebben van de rook.

Een woordvoerder van het circuit laat aan NH Nieuws weten dat ,,een aantal jongeren op een van de parkeerterreinen aan de buitenzijde van het circuit een aantal bandenstapels in de brand heeft gestoken’’. De politie heeft het signalement van de brandstichters.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen