Senso Voerendaal start weer met wandelingen

Print
Senso Voerendaal start weer met wandelingen

Afbeelding ter illustratie. Afbeelding: ingimage

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen -

De wandelingen georganiseerd door Senso Voerendaal worden na de coronastop weer opgestart. Op vrijdag 3 juli vindt de wandeling naar de Dolberg plaats.

De wandeling is ongeveer 11 kilometer lang. Startplaats is bij de Kapelhof aan de Tenelenweg in Voerendaal. Met inachtneming van de anderhalvemetermaatregel wordt via kasteel Haeren naar Craubeek gelopen en vandaar richting Dolberg, om vervolgens via Ransdaal-Craubeek weer terug te wandelen naar Voerendaal.

De rustplaats is bij Rustpunt Achterum op de Dolberg. Hier wordt iedereen verzocht om de coronamaatregelen in acht te nemen en om met maximaal drie personen plaats te nemen aan een tafeltje. De organisatie van Senso Voerendaal benadrukt dat de stoelen en tafeltjes niet mogen worden verplaatst.

Aanmelding voor de wandeling is verplicht. Dat kan bij Albert van den Dries via a.v.d.dries@gmail.com of via 06-44046739. Aanmelden kan ook bij Wiel Thiessen via stichtingsenso@gmail.com.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen