Vrijwilligers voetbalclub renoveren kleedkamers

Print
Vrijwilligers voetbalclub renoveren kleedkamers

De kleedkamers van rkvv WDZ Bocholtzerheide worden gerenoveerd. Afbeelding: Google Maps

Bocholtz -

Bij voetbalvereniging rkvv WDZ Bocholtzerheide zit men niet stil. De kleedkamers van de voetbalclub worden mede door vrijwilligers goed onder handen genomen.

Alle ruimtes en radiatoren, banken en tafels worden voorzien van een nieuwe verflaag. Tegelwerk wordt waar nodig vervangen. Het ventilatiesysteem wordt gereinigd en de sanitaire voorzieningen worden geüpdatet. Tevens worden de warmwatervoorziening en de douches onder handen genomen.

De onderhoudsbeurt aan de kleedkamers startte op zaterdag 20 juni, met een grote schoonmaakbeurt. Op zaterdag 27 juni wordt het verfwerk uitgevoerd, waarvoor iedere hulp vanaf 9.00 uur welkom is.

De werkzaamheden worden voor de club mogelijk gemaakt door Wessels Bouw VGO, een van de sponsoren van rkvv WDZ Bocholtzerheide.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen