Stichting OntspanWater start crowdfunding voor warmwaterbad in Weert

Print
Stichting OntspanWater start crowdfunding voor warmwaterbad in Weert

Suzanne van Lierop en ambassadeur Maurice Graef van de stichting Ontspanwater in de ruimte waar het warmwaterbad moet verschijnen. Afbeelding: archief Jeroen Kuit

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Nu het benefietconcert WaterVrees noodgedwongen is uitgesteld, probeert de stichting OntspanWater met crowdfunding de laatste centen voor een warmwaterbad op te halen.

Al bijna 70 procent van de totale kosten, begroot op 270.000 euro, heeft de stichting OntspanWater al bijeen om in een leegstand pand aan de Kessenichstraat in Weert een warmwaterbad te bouwen. Dat bad moet ontspanning bieden voor mensen met een beperking maar ook voor iedereen die ontspanning zoekt door te dobberen in warm water.

Met allerlei acties en het aanschrijven van fondsen is al geld opgehaald maar het benefietconcert op 11 april is vanwege corona nog niet door kunnen gaan. Daarom start OntspanWater nu een crowdfundactie, de Club van 100, om toch het laatste stuk van de financiering op te halen om later dit jaar met de bouw van het bad te kunnen starten. Leden van de Club van 100 doneren jaarlijks minimaal 100 euro en worden in ruil met hun naam en/of logo vermeld, onder meer op een speciaal bord dat in de ruimte van OntspanWater wordt opgehangen. Ook krijgen deze leden straks twee gratis toegangskaartjes voor het benefietconcert waarvoor nog een nieuwe datum wordt gezocht.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen