Businessclub FC Twente overspoeld met aanvragen voor online-talkshow VI-trio

Print
Businessclub FC Twente overspoeld met aanvragen voor online-talkshow VI-trio

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. Afbeelding: ANP Kippa

Het bestuur van de businessclub van FC Twente is overspoeld met aanvragen voor een linkje waarmee vanavond gekeken kan worden naar een soort ‘extra uitzending’ van Veronica Inside. Johan Derksen en René van der Gijp staan sinds maandag lijnrecht tegenover Wilfred Genee, maar het lijkt erop dat ze vanavond tóch samen aan een tafel zitten.

De twee stelden niet meer aan tafel te willen met de presentator, maar de businessclub van FC Twente had de drie samen al geboekt voor een livestream-evenement. ,,In de tijd van geen voetbal en niet bij elkaar kunnen komen leek een livestreamprogramma ons ideaal”, zegt Christian Dijkhof, initiator van het uurtje met de drie.

Lees ook: Wilfred Genee belde na afloop met Johan Derksen: ‘Een emotioneel gesprek’

Ze streamen live vanuit een studio in Dordrecht. ,,We hebben 1000 man die een link krijgen en ik heb zo’n vermoeden dat de meesten wel gaan kijken. Eerlijk gezegd kneep ik ‘m gisteravond wel. ‘Als het nu maar doorgaat’, dacht ik. Maar ik heb begrepen dat ze vandaag al contact hebben gehad met elkaar. Er is dus al licht in de tunnel. Het zijn profs, hè.”

Linkje

Het hoofdonderwerp van woensdagavond is FC Twente. Dijkhof: ,,Maar ik kan me niet voorstellen dat ze het niet even over de kwestie gaan hebben. Ja, ik ben veel gebeld vanavond voor het linkje. Iedereen wil kijken, maar extra linkjes kan niet. Er zit een maximum op.”

Lees ook: Derksen en Van der Gijp hebben er geen zin meer in. Helpt VI zichzelf om zeep?

Of woensdagavond een ‘generale’ is voor komende maandag, als de laatste reguliere uitzending is van Veronica Inside, moet blijken. Talpa laat weten dat de aflevering waarin Wesley Sneijder te gast is, doorgaat. Derksen en Van der Gijp zien het (nog) niet zitten.