Lionel Richie volgend jaar alsnog naar Bospop

Print
Lionel Richie volgend jaar alsnog naar Bospop

Afbeelding: EPA

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Lionel Richie mag volgend jaar op herkansing bij de 2021-editie van Bospop. Het festival kon dit jaar niet doorgaan vanwege het coronavirus. Donderdag werd bekendgemaakt dat de Amerikaanse zanger in 2021 alsnog naar Nederland komt.

Daarnaast werd bekendgemaakt dat ook onder anderen Sinéad O’Connor, Beth Hart en Passenger volgende zomer naar Weert komen. Eerder werden ook al Sting, De Dijk, Kensington en BLØF gestrikt voor Bospop 2021. Daarnaast zijn ook Supertramp’s Roger Hodgson, Jett Rebel en White Lies van de partij.

Het festival in Weert vindt volgend jaar van vrijdag 9 tot en met zondag 11 juli plaats op Evenemententerrein A2 Weert Noord. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen