Winactie: Maak kans op één van de 93 zomerse boeketten

Print
Winactie: Maak kans op één van de 93 zomerse boeketten
Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth -

Bij de start van de zomer verloot De Limburger 3 heerlijk zomerse boeketten per Limburgse gemeente. Voor jezelf of om iemand te verrassen. Wie wil dat nou niet?

Wat moet je daarvoor doen?

We verloten de boeketten onder de leden van onze Facebook-groepen. Voor alle 31 gemeentes is er een speciale groep waar we je dagelijks op de hoogte houden van het laatste nieuws uit de gemeente. Daarnaast plaatsen we geregeld leuke winacties, oproepen, polls en kun je ideeën aandragen voor de redactie.

Bekijk de 31 Facebook-groepen en word gratis lid

Geen Facebook-account?

Ook dan kun je meedoen aan de winactie. Klik hier om ook kans te maken op een heerlijk zomers boeket.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen