Nieuw contracten voor Roda-spelers Remans en Souren

Print
Nieuw contracten voor Roda-spelers Remans en Souren

Remans in actie tegen Almere City. Afbeelding: Pro Shots

Eygelshoven / Kerkrade -

Mart Remans (22) en Nicky Souren (20) blijven langer bij Roda JC. De twee spelers hebben allebei hun handtekening gezet onder een nieuw, tweejarig contract in Kerkrade.

Middenvelder Souren uit Eijsden en schaduwspits Remans uit Eygelshoven stroomden allebei twee jaar geleden door vanuit de jeugdopleiding van Roda JC.

Uit de gratie

Remans en Souren maakten in het seizoen 2018/2019 hun debuut in het eerste elftal. In hun eerste seizoen kwamen beide spelers tot 26 competitiewedstrijden. In dat jaar scoorde Remans zes keer, Souren tweemaal. Afgelopen seizoen raakte Remans onder coach Jean-Paul de Jong uit de gratie en moest hij het meestal doen met een rol als invaller.

Nieuw contracten voor Roda-spelers Remans en Souren
Nicky Souren in het duel tegen De Graafschap. Foto: Pro Shots

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen