‘Spice Girls willen nog een laatste keer op tour’

Print
‘Spice Girls willen nog een laatste keer op tour’

Spice Girls op archiefbeeld. Afbeelding: ANP

De Spice Girls willen opnieuw op tour. De meidengroep heeft plannen om in 2021 een concerttour te geven in Europa, Amerika en Australië, schrijft The Sun.

De tour gaat volgens de krant de laatste worden van de Britse popiconen, die nu allemaal in de veertig zijn. Met de concertreeks vieren de vrouwen hun 25-jarig jubileum als popgroep, die uit vijf zangeressen bestaat. Er gaan er wel maar vier mee op tour: Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Brown en Melanie Chrisholm. Het vijfde lid van de oorspronkelijke groep, Victoria Beckham, wil volgens The Sun wederom niet meedoen aan een reünie.

Vorig jaar ontbrak Beckham ook bij optredens wegens drukke werkzaamheden en haar gezin. Ze zei toen dat ze dit jaar wel wilde aansluiten bij een nieuwe tour van de groep.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →