‘Spice Girls willen nog een laatste keer op tour’

Print
‘Spice Girls willen nog een laatste keer op tour’

Spice Girls op archiefbeeld. Afbeelding: ANP

De Spice Girls willen opnieuw op tour. De meidengroep heeft plannen om in 2021 een concerttour te geven in Europa, Amerika en Australië, schrijft The Sun.

De tour gaat volgens de krant de laatste worden van de Britse popiconen, die nu allemaal in de veertig zijn. Met de concertreeks vieren de vrouwen hun 25-jarig jubileum als popgroep, die uit vijf zangeressen bestaat. Er gaan er wel maar vier mee op tour: Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Brown en Melanie Chrisholm. Het vijfde lid van de oorspronkelijke groep, Victoria Beckham, wil volgens The Sun wederom niet meedoen aan een reünie.

Vorig jaar ontbrak Beckham ook bij optredens wegens drukke werkzaamheden en haar gezin. Ze zei toen dat ze dit jaar wel wilde aansluiten bij een nieuwe tour van de groep.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen