Beleefbus Kerkrade gaat weer rijden in jubileumjaar, maar anders dan gewend

Print
Beleefbus Kerkrade gaat weer rijden in jubileumjaar, maar anders dan gewend

Afbeelding: Gemeente Kerkrade

Kerkrade / Eygelshoven -

De Beleefbus Kerkrade gaat dit jaar het vijfde seizoen in. Anders dan gedacht, krijgt het jubileumjaar vanwege de coronamaatregelen een andere wending.

Normaal gesproken verzorgt de Beleefbus Kerkrade elk zomerseizoen op woensdag en zondag rondritten langs de attracties en bezienswaardigheden van de stad. Momenteel zijn de mogelijkheden om de bus regulier in te zetten beperkter dan gebruikelijk. De Beleefbus is wel inzetbaar op afspraak, waarbij de coronamaatregelen leidend zijn.

„De afgelopen vier jaar hebben aangetoond dat de Beleefbus een succesformule is voor Kerkrade. Het is een geweldig promotiemiddel waarmee we een breed publiek kunnen laten genieten van al het moois dat onze stad te bieden heeft. Ondanks de deze week aangekondigde verdere versoepeling van de coronamaatregelen zal de Beleefbus vooralsnog geen reguliere rondritten op woensdag en zondag uitvoeren. Maatwerk voor groepen is wel mogelijk. We hopen de Beleefbus volgend jaar weer breder in te zetten,” aldus wethouder Tim Weijers (Toerisme & Stadsmarketing).

Gebruikmaken van de Beleefbus kan door contact op te nemen via: beleef@kerkrade.nl of telefonisch 045-5676767.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen