Virgil Van Dijk: wedstrijd van Manchester City leek eindeloos

Print
Virgil Van Dijk: wedstrijd van Manchester City leek eindeloos

Afbeelding: AFP

Liverpool-verdediger Virgil van Dijk was erg nerveus tijdens de wedstrijd Chelsea tegen Manchester City donderdagavond, zegt hij in gesprek met BT Sport.

Zijn club won de Engelse titel na de nederlaag van de club uit Manchester. „De wedstrijd leek eindeloos, zo lang duurde het.”

Lees ook: Liverpool voor het eerst in 30 jaar kampioen na misstap City bij Chelsea

„Ik kijk niet zo vaak voetbalwedstrijden, maar dit leek wel erg lang te duren”, aldus de aanvoerder van het Nederlands elftal. „Toen Chelsea scoorde waren we blij, maar daarna scoorde Kevin de Bruyne een geweldige vrije trap. Toen werd ik steeds nerveuzer.” Uiteindelijk won Chelsea met 2-1.

De verdediger zei dat het na het laatste fluitsignaal tijd was om te feesten. „We zijn zo trots op elkaar. Het is geweldig. Dit gevoel is niet te omschrijven.” Kort nadat hij die woorden uitsprak, werd het interview verstoord door alle teamgenoten van Van Dijk, die een feestje vierden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen