Brug naar Ohé en Laak dicht voor verkeer

Print
Brug naar Ohé en Laak dicht voor verkeer

De toegangsweg naar Ohé en Laak. Afbeelding: Google Maps

Ohé en Laak -

De brug over de toegangsweg naar Ohé en Laak wordt vanaf 16 juli ruim een week afgesloten voor alle verkeer.

Wie naar Ohé en Laak wil, moet omrijden via Stevensweert. De route staat aangegeven. De brug in de Prior Gielenstraat over de Oude Maas is aan groot onderhoud toe, zowel het wegdek als de voegovergangen. Tijdens deze periode is er geen verkeer mogelijk over de brug, ook geen fietsers en openbaar vervoer.

De lijnbussen van Arriva rijden vanaf Stevensweert terug via de Oude Maasweg richting Echt en rijden niet door Ohé en Laak. De hulpdiensten zijn ook ingelicht over de werkzaamheden. De brug is afgesloten tot en met vrijdag 24 juli. De werkzaamheden aan de brug duren langer, maar dan is er altijd één rijstrook open.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen