Hardleerse overlastgeefster opnieuw aangehouden na bespugen van twee mannen

Print
Hardleerse overlastgeefster opnieuw aangehouden na bespugen van twee mannen

Afbeelding: Politie

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De politie in Venlo heeft donderdag een vrouw aangehouden die al weken voor overlast zorgt in Venlo. Dit keer werd ze opgepakt voor het bespugen van twee mannen.

De vrouw zorgde de afgelopen weken al herhaaldelijk voor flink wat overlast. Met name de laatste week werd ze bijna dagelijks aangehouden, onder andere voor verstoring van de openbare orde, wildplassen/wildpoepen, schennispleging en vernieling. De vrouw kreeg een verblijfsontzegging om haar uit de binnenstad te weren. Daar trok ze zich weinig van aan en zocht toch weer de binnenstad op. Daarop werd ze opnieuw gearresteerd en na korte tijd weer vrijgelaten.

In de nacht van woensdag op donderdag werd de vrouw wederom opgepakt voor het verstoren van de openbare orde. Hiervoor kreeg ze een proces-verbaal en na het uitslapen van de roes werd ze weer in vrijheid gesteld.

Bespugen

Enkele uren later zagen medewerkers van cameratoezicht dat dezelfde vrouw in het Nolenspark een man vanuit het niets in het gezicht spuugde. Hierop zijn agenten ter plaatse gegaan en hebben ze de vrouw aangehouden voor mishandeling. „Normaal is dit al smerig, echter in deze tijd ook niet geheel zonder risico”, meldt de politie. De bespuugde man heeft aangifte gedaan. Even later meldde zich nog een tweede persoon die door de vrouw bespuugd was. Ook hij heeft aangifte gedaan.

In het kader van de coronamaatregelen en het supersnelrecht zal de vrouw een verplichte coronatest ondergaan en mag ze zich de komende week bij de Rechter-commissaris verantwoorden voor haar gedrag.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen