Keeperstrainer Zoetmulder verkast naar De Graafschap

Print
Keeperstrainer Zoetmulder verkast naar De Graafschap

Robert-Jan Zoetmulder Afbeelding: Getty Images

Kerkrade -

Robert-Jan Zoetmulder gaat aan de slag bij De Graafschap. De 47-jarige keeperstrainer tekent een contract voor één jaar in Doetinchem.

Zoetmulder kreeg onlangs te horen dat hij na zes jaar moest vertrekken bij Roda JC. Met De Graafschap heeft de Brabander, die ook keeperstrainer is van Oranje onder 19, nu een nieuwe werkgever gevonden. Hij volgt Edwin Susebeek op. Zoetmulder gaat op De Vijverberg werken met hoofdtrainer Mike Snoei en assistent-coaches Richard Roelofsen en Edwin Linssen.

Naast Zoetmulder moest ook assistent-trainer Maurice Verberne bij Roda vertrekken. Voor de beide posities zijn nog geen opvolgers gepresenteerd.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen