Video: Tractor op de weg volledig uitgebrand

Print

Tractor vliegt in brand. Video: Horst24

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Een tractor is vrijdagmiddag volledig uitgebrand op de Midden Peelweg in America. Ook de oplegger met stro was door de snel gearriveerde brandweer niet meer te redden.

De brand in de tractor brak omstreeks kwart voor vier uit en ging gepaard met een flinke rookontwikkeling, meldt de lokale site Horst24.

De bestuurder van de tractor bleef ongedeerd. Hij wist het voertuig tijdig te verlaten. Mogelijk is een technisch defect de oorzaak van de brand.

De politie heeft de weg tijdelijk moeten afsluiten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen