Onweersbuien trekken over deel Zuid-Limburg

Print
Onweersbuien trekken over deel Zuid-Limburg

Afbeelding: Getty Images

Een deel van Zuid-Limburg heeft vrijdagavond hinder ondervonden van onweersbuien. In Ubachsberg telde Meteo Limburg in een uur tijd tientallen ontladingen.

Vooral in het gebied tussen Gulpen en de regio Parkstad viel lokaal veel regen. De buien ontstonden snel en trokken maar langzaam over. De regen ging gepaard met hagel en windstoten.

Het KNMI kondigde eerder deze vrijdag al code geel af vanwege kans op blikseminslag, hagel, windstoten en veel neerslag in korte tijd. De waarschuwing geldt tot middernacht. Het verkeer en buitenactiviteiten kunnen binnen dat tijdsbestek hinder ondervinden vanwege het weer.

Kijk hier voor de actuele weersverwachting in Limburg

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen