Gennep

Eerste profcontract Jesse Giebels bij PSV

Print
Eerste profcontract Jesse Giebels bij PSV

Jesse Giebels. Afbeelding: Jesse Giebels

Ottersum / Milsbeek / Heijen / Ven-Zelderheide / Gennep / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Prachtnieuws voor Jesse Giebels uit Gennep.

De 17-jarige voetballer, in 2011 opgepikt bij de amateurs van Vitesse’08, heeft namelijk zijn eerste profcontract ondertekend bij meervoudig landskampioen PSV. „Ik speel hier nu al negen jaar, en om nou een contract te mogen tekenen is heel mooi”, laat de centrale verdediger weten op een promofilmpje van de Eindhovense topclub, te zien op YouTube. Giebels, die ervan droomt om ooit een transfer naar FC Liverpool te maken, speelt komend seizoen in het O18-team dat onder leiding zal staan van oud-topspits Ruud van Nistelrooij.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen