Echt

Jan Peters nieuwe hoofd jeugdopleiding EVV

Print
Jan Peters nieuwe hoofd jeugdopleiding EVV

EVV krijgt Jan Peters als hoofd jeugdopleidingen. Afbeelding: EVV online

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven / Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten -

De 56-jarige Jan Peters wordt het nieuwe hoofd jeugdopleiding van EVV in Echt.

Peters is niet onbekend met zowel de club als de functie. Zijn zoon Lars speelde in het verleden voor de hoogst spelende amateurvereniging van onze provincie. Peters zelf bekleedde deze functie al eens bij vv Reuver. Peters is in het dagelijks leven politieman. Hij was ook een aantal jaren actief als hoofdtrainer in het amateurvoetbal bij onder meer RKMSV in Meijel en vv Boekoel. Bij EVV wordt hij de komende periode verantwoordelijk voor de doorstroming van de jeugd naar het eerste team.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen