Motorrijders vanwege lawaai bekeurd in het Heuvelland

Print
Motorrijders vanwege lawaai bekeurd in het Heuvelland

Afbeelding: Facebook Politie Heuvelland

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal -

De politie heeft zondag in het Heuvelland zestien motorrijders bekeurd vanwege geluidsoverlast.

De motoren produceerden meer decibels dan wettelijk is toegestaan. In totaal werden op de Wittemer Allee 51 motorrijders staande gehouden en aan een controle onderworpen.

Dertien personen moeten hun motoren opnieuw laten keuren bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer voordat ze weer de weg op mogen.

De politiecontrole vond plaats omdat in het Heuvelland regelmatig overlast ontstaat door toeristisch verkeer.

Behalve bekeuringen voor het geluid van de voertuigen zijn ook zes bekeuringen uitgedeeld voor andere overtredingen. Welke dat waren, heeft de politie niet bekendgemaakt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen