Jongen aangehouden na gewapende overval in supermarkt Weert

Print
Jongen aangehouden na gewapende overval in supermarkt Weert

Afbeelding: WeertdeGekste

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Een gewapende jongen heeft maandagochtend geprobeerd een supermarkt in Weert te overvallen.

Rond kwart over acht sloeg de minderjarige overvaller toe bij een supermarkt aan de Dries. De jongen kwam de winkel binnen en bedreigde een caissière met een mes. De overvaller schrok echter zodanig van een omstander en zijn waakzame hond dat hij vluchtte.

Tijdens die vluchtpoging konden twee medewerkers van de supermarkt de overvaller overmeesteren. De jongen is overgedragen aan de politie. Hij zit op dit moment nog vast om te worden verhoord. De politie is een onderzoek gestart.

Het is onduidelijk of er iets is buitgemaakt bij de overval.

Zojuist kreeg de politie melding van een gewapende overval op een supermarkt in #Weert. De verdachte is aangehouden. Later meer.

— Politie Limburg (@PolLimburg) June 29, 2020

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen