Terpkerkje Urmond opent deuren met jubilerend kunstcollectief

Print
Terpkerkje Urmond opent deuren met jubilerend kunstcollectief

Afbeelding: Rob Oostwegel

Urmond -

De deuren van het Terpkerkje worden geopend met een tentoonstelling van Euregionaal kunstenaarscollectief Dreieck-Triangle-Driehoek dat 25 jaar bestaat.

Van 3 tot en met 19 juli laten de 22 deelnemende vrouwen werk zien rondom het thema ‘Mydentities’. Verschil in identiteit is een thema waar de groep Duitse, Nederlandse en Belgische kunstenaressen al 25 jaar mee te maken hebben. De tentoonstelling reist een jaar lang door de Euregio via Aken, Eupen, Valkenburg, Europarlement, Beringen en nu Urmond.

Er is geen officiële opening van de tentoonstelling en is er een maximaal aantal bezoekers dat de kerk binnen mag. Ieder weekend zijn er extra activiteiten naast de tentoonstelling gepland. Voor meer informatie: www.urmondmonumenten.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen