Parkstad Garde Regiment: ‘Helaas geen gardefeest’

Print
Parkstad Garde Regiment: ‘Helaas geen gardefeest’

Foto ter illustratie. Afbeelding: Archief De Limburger

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Kerkrade / Eygelshoven / Brunssum / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Schimmert / Hulsberg -

Het Parkstad Garde Regiment zal in het carnavalsseizoen 2020-2021 geen gardefeest (vriendschapstreffen) organiseren.

„Carnaval in het komende seizoen 2020-2021 zal er anders uitzien, hoe, is voor ons nog een groot vraagteken, maar duidelijk is wel dat wij als bestuur geen mogelijkheid zien om een volwaardig gardefeest te organiseren. Daarom hebben wij - met pijn in ons hart en tranen in de ogen - besloten de editie 2020 te laten vervallen”, zo laat de vereniging weten.

„Wij zijn van mening dat tijdens het gardefeest op een onbegrensde en onbeperkte manier carnaval gevierd moet kunnen worden en hier kunnen wij op dit moment niet van uit gaan. Ook dansgroepen kunnen denkelijk niet de shows brengen, welke wij uit het verleden gewend zijn.”

Mogelijk komt er - afhankelijk van de corona-maatregelen en -ontwikkelingen - een alternatief programma.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen