PSV stuurt taart naar VVV als felicitatie met echt gras

Print
PSV stuurt taart naar VVV als felicitatie met echt gras

Afbeelding: VVV-Venlo/Twitter

/ Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

PSV heeft een taart gestuurd naar VVV-Venlo en ADO Den Haag, om die clubs te feliciteren met de aanleg van natuurgras in hun stadions.

Zowel ADO als VVV verving in de afgelopen weken het kunstgras door echt gras. Het was voor PSV reden om een taart te sturen naar Den Haag en Venlo, met daarop de boodschap: ‘Zo groen als (echt) gras’.

ADO en VVV zetten een foto op Twitter van de taart op hun nieuwe grasveld, met daarbij een bedankje aan het „attente” PSV. In beide stadions groeit het gras goed, zo is op de foto’s te zien.

PEC

PEC Zwolle is ook bezig om het kunstgras in het stadion te vervangen door echt gras. De nieuwe mat moet daar nog worden aangelegd. PEC Zwolle deelt zelf taarten uit aan supporters die hun seizoenkaart verlengen.

In de eredivisie hebben nu alleen Heracles Almelo, Sparta Rotterdam en FC Emmen nog kunstgras in het stadion liggen. Sparta wil ook terug naar echt gras.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen