Inloopmomenten Elsloo en Nieuwdorp weer hervat

Print
Inloopmomenten Elsloo en Nieuwdorp weer hervat

Afbeelding: ERMINDO ARMINO

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers -

De reguliere inloopmomenten mogen vanaf 1 juli weer hervat worden op de locaties in Buurtcentrum Nieuwdorp en Punt 39 in Elsloo.

Partners en Welzijn, MEE Zuid-Limburg en het Steunpunt Mantelzorg Zuid zullen klaarstaan om vragen over de buurt, wonen, welzijn, (mantel)zorg, werk, inkomen en of jeugd(hulp) te beantwoorden. Ook is Zaam wonen de eerste woensdag van de maand aanwezig.

De inloopmomenten vinden in Nieuwdorp iedere woensdag van 10.00-12.00 uur plaats in het Buurtcentrum Nieuwdorp aan de Bergenkenstraat 1. In Elsloo kan men iedere woensdag van 14.00 tot 16.00 uur terecht bij Punt 39 aan de Burgemeester Maenenstraat 39.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen