Zuid-Limburg decor voor kinderversie Expeditie Robinson: Expeditie Ondergronds

Expeditie Ondergronds © RTL

Eindelijk krijgen ook de jeugdige fans van Expeditie Robinson de kans met elkaar de strijd aan te gaan tijdens een spannende survivalshow. In het gloednieuwe Expeditie Ondergronds, dat zich afspeelt in het ondergrondse Limburg, wordt een groep jongeren deze zomer 72 uur lang danig op de proef gesteld. De presentatie is in handen van ervaringsdeskundige Shary-An, vorig jaar nog deelnemer van Expeditie Robinson.

Redactie

In Expeditie Ondergronds gaan vijf jongens en vijf meisjes tussen 13 en 16 jaar de strijd met elkaar aan. Plaats van handeling: op 40 meter diepte bij ASP Adventure in Zuid-Limburg, met het grootste ondergrondse grottenstelsel van Europa.

Presentatrice Shary-An roept jonge durfals in een video op zich in te schrijven. ,,Ben jij bang in het donker? Skip deze video dan, want ik ben op zoek naar jongens en meisjes die nergens bang voor zijn.”

De opnames gaan in augustus van start, het programma zou eind augustus te zien moeten zijn bij Videoland en op RTL 4.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal