Onderscheiding

CDA’er Rudy Tegels krijgt lintje

Print
CDA’er Rudy Tegels krijgt lintje

CDA-politicus Rudy Tegels is maandag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Afbeelding: CDA

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden -

CDA-politicus Rudy Tegels heeft maandagavond uit handen van gouverneur Theo Bovens een koninklijke onderscheiding ontvangen.

Tegels is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zijn onderscheiding is een blijk van waardering voor zijn jarenlange inzet als volksvertegenwoordiger.

Wethouder

De CDA’er nam maandag na vijf jaar afscheid als lid van Provinciale Staten. Tegels stopt omdat hij in februari wethouder geworden is in de gemeente Horst aan de Maas. In diezelfde gemeente was hij van 2006 tot 2015 raadslid.

Venlonaar Aissa Meziani is Tegels’ opvolger in de Staten. Hij werd maandag beëdigd. Meziani is ook raadslid in Venlo.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen