Werk Geleense kunstenaar in ‘corona-expositie’

Print
Werk Geleense kunstenaar in ‘corona-expositie’

Edwin IJpeij aan het werk. Afbeelding: Rob Oostwegel / archief De Limburger

Geleen / Maastricht / Itteren -

Schilderijen van de Geleense kunstenaar Edwin IJpeij zijn vanaf donderdag te zien in galerie ArtPero in het Belgische Crupet.

Het werk is onderdeel van de groepsexpositie ‘Covid 19’ die in het teken staat van corona. De tentoonstelling die tot 30 oktober loopt is mede bedoeld om de door de pandemie getroffen kunstsector te steunen. Het werk van IJpeij bestaat onder meer uit impressies van artistieke naaktfoto’s die hij eerder maakte in Maastricht.

Lees ook: Artistiek naakt Maastricht Geleense kunstenaar via Ardennen naar Brussel

Er is ook werk te zien van Paul Bruyneel, Michele Haenen, Jean Marie Jansses, Michel Mathy, Mac Andre Metais, Philippe Stevenart, Jacques Steinier, Fatima Talbaui, Yacouba Toere, Jehan Versluys en Eliane Ypersel.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen