Werk Geleense kunstenaar in ‘corona-expositie’

Print
Werk Geleense kunstenaar in ‘corona-expositie’

Edwin IJpeij aan het werk. Afbeelding: Rob Oostwegel / archief De Limburger

Geleen / Maastricht / Itteren -

Schilderijen van de Geleense kunstenaar Edwin IJpeij zijn vanaf donderdag te zien in galerie ArtPero in het Belgische Crupet.

Het werk is onderdeel van de groepsexpositie ‘Covid 19’ die in het teken staat van corona. De tentoonstelling die tot 30 oktober loopt is mede bedoeld om de door de pandemie getroffen kunstsector te steunen. Het werk van IJpeij bestaat onder meer uit impressies van artistieke naaktfoto’s die hij eerder maakte in Maastricht.

Lees ook: Artistiek naakt Maastricht Geleense kunstenaar via Ardennen naar Brussel

Er is ook werk te zien van Paul Bruyneel, Michele Haenen, Jean Marie Jansses, Michel Mathy, Mac Andre Metais, Philippe Stevenart, Jacques Steinier, Fatima Talbaui, Yacouba Toere, Jehan Versluys en Eliane Ypersel.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen