Uitslaande brand in leegstaande woning die gesloopt zou worden

Print
Uitslaande brand in leegstaande woning die gesloopt zou worden

Afbeelding: AVLimburg

Horn -

De brandweer is in de nacht van maandag op dinsdag uitgerukt voor een uitslaande brand in een leegstaande woning in Horn.

De brand brak kort voor drie uur uit in het pand aan de Heythuyserweg en werd ontdekt door een voorbijganger, die meteen de brandweer alarmeerde.

Een hoogwerker moest er aan te pas komen, omdat brandweerlieden de bovenverdieping niet meer konden bereiken. De trap naar die verdieping was namelijk al weggebrand. Met de hoogwerker is het vuur van bovenaf geblust.

Na ongeveer driekwartier blussen kon het sein ‘brand meester’ worden gegeven. Het nablussen heeft nog enige tijd geduurd. In de loop van de ochtend doen politie en brandweer onderzoek naar de oorzaak van de brand. Het gebouw staat op de nominatie om gesloopt te worden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen