Politie maakt einde aan mogelijke drugsdeal op plein basisschool

Print
Politie maakt einde aan mogelijke drugsdeal op plein basisschool

Afbeelding: Wijkteam Politie Venlo Noord en Oost

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een persoon aangehouden voor betrokkenheid bij een mogelijke drugsdeal op het plein van School aan de Vijver in Venlo.

In totaal troffen agenten twee personen aan op het plein van de basisschool. Een persoon is aangehouden omdat hij softdrugs bij zich had. Ook vonden agenten een onbekend geldbedrag, wat een verdenking van dealen oplevert.

Agenten merkten op dat er heel recent ook drugs waren gebruikt. Beiden kregen een bekeuring voor het betreden van verboden terrein. De aangehouden verdachte zit nog vast in afwachting van verder onderzoek.

In de nacht van zaterdag op zondag werd op hetzelfde schoolplein al een zevental jongeren aangesproken en gewaarschuwd door agenten. De politie meldt dat de tijd van waarschuwen nu definitief voorbij is.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →