Politie maakt einde aan mogelijke drugsdeal op plein basisschool

Print
Politie maakt einde aan mogelijke drugsdeal op plein basisschool

Afbeelding: Wijkteam Politie Venlo Noord en Oost

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een persoon aangehouden voor betrokkenheid bij een mogelijke drugsdeal op het plein van School aan de Vijver in Venlo.

In totaal troffen agenten twee personen aan op het plein van de basisschool. Een persoon is aangehouden omdat hij softdrugs bij zich had. Ook vonden agenten een onbekend geldbedrag, wat een verdenking van dealen oplevert.

Agenten merkten op dat er heel recent ook drugs waren gebruikt. Beiden kregen een bekeuring voor het betreden van verboden terrein. De aangehouden verdachte zit nog vast in afwachting van verder onderzoek.

In de nacht van zaterdag op zondag werd op hetzelfde schoolplein al een zevental jongeren aangesproken en gewaarschuwd door agenten. De politie meldt dat de tijd van waarschuwen nu definitief voorbij is.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen