Green Room en duopresentatie op liedjesavond D’n Dreumel

Print
Green Room en duopresentatie op liedjesavond D’n Dreumel

Afbeelding: ING Image

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Tijdens de liedjesavond van carnavalsvereniging D’n Dreumel uit Horst zal dit jaar een Green Room worden ingericht.

Deelnemende artiesten worden in deze ruimte kort voorgesteld aan het publiek, dat op afstand toekijkt. Zoals bekend word de liedjesavond in MFC De Meulewiek in Meterik live uitgezonden via YouTube en Twitch. Het publiek krijgt ook in deze alternatieve opzet de kans om te stemmen op de kandidaten, waaronder ook enkele nieuwe deelnemers. Twee presentatoren leiden de kijkers door de avond; wie naast Imke Melief op de bühne zal staan, is nog een verrassing.

Inschrijven is nog mogelijk tot 12 juli. Wie wel een tekst heeft maar geen muziek of andersom, kan zich wenden tot de liedjescommissie van D’n Dreumel.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen