Synthese opent luisterlijn voor stellen met relatieproblemen

Print
Synthese opent luisterlijn voor stellen met relatieproblemen

Afbeelding: ING Image

Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Synthese start per 1 juli een telefoonlijn voor mensen die problemen hebben in de relatie met hun partner, maar ook ouders of kinderen.

De Relatie-Luisterlijn is bedoeld voor inwoners van de gemeenten Venray, Bergen, Gennep en Mook en Middelaar. Zij kunnen, desgewenst anoniem, in een vertrouwelijk gesprek met medewerkers van de welzijnsorganisatie hun hart luchten of om advies vragen. Juist in deze coronatijd is hier volgens Synthese extra behoefte aan. Na een proefperiode van vier maanden wordt in november een eerste balans opgemaakt.

Het is ook mogelijk om anoniem te bellen. De relatielijn is doordeweeks bereikbaar via 0478-517338, maandag tot donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Mailen kan ook naar relatieluisterlijn@synthese.nl. Binnen één werkdag volgt reactie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen