Vierjarige Yentlee uit Heerlen prinses van Hoensbroek voor een dag

Vierjarige Yentlee uit Heerlen prinses van Hoensbroek voor een dag
Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Heerlen / Hoensbroek -

Voor de vierjarige Yentlee uit Heerlen ging afgelopen weekeinde een droomwens in vervulling. De zieke kleuter mocht voor een dag een heuse prinses zijn.

Yentlee lijdt aan acute leukemie. Het Limburgse team van Make-A-Wish liet daarom haar liefste wens uitkomen. Een roze koets voortgetrokken door twee grote zwarte paarden bracht haar naar Kasteel Hoensbroek, waar ze door vriendjes en vriendinnetjes werd verwelkomd met een diepe buiging. Yentlee mocht voor een dag de baas zijn en kreeg de sleutel van het kasteel. Een fotoshoot, een heus prinsessenbal en een knallend kanonsschot maakten de dag compleet.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen