Marton Offers (45) directeur van schoenfabriek EMMA (Kerkrade)

Marton Offers (45) directeur van schoenfabriek EMMA (Kerkrade)

Afbeelding: © EMMA

Kerkrade / Eygelshoven -

EMMA Safety Footwear in Kerkrade (veiligheidsschoenen) wordt vanaf 1 juli 2020 geleid door Marton Offers (45). Hij vormt samen met Michel van Dordregt (sales & marketing) en Frank Hamstra (CFO) de directie.

Marton Offers komt van Albert Heijn, waar hij het distributiecentrum in Geldermalsen leidde. Offers wordt bij EMMA verantwoordelijk voor de fabriek in Kerkrade en het integrale ketenbeheer van onder meer de zustermerken Solid Gear en Toe Guard. Ook het op termijn verplaatsen van de productie van die merken van Azië naar Kerkrade valt onder zijn verantwoordelijkheid.

Zweedse moederorganisatie Ton Hermans, tot 1 juli directeur van EMMA, is onlangs toegetreden tot de raad van commissarissen van Hultafors. Dit Zweedse concern heeft sinds januari dit jaar 80 procent van de aandelen van EMMA in handen. Offers: “Het internationale netwerk van Hultafors biedt EMMA de kans om verder te groeien in Europa maar ook in de USA en Canada. Daarnaast biedt de overname door Hultafors de mogelijkheid om de fabriek in Kerkrade uit te breiden met de productie van andere schoenenmerken binnen de Hultafors Group. We zullen de organisaties van EMMA en Hultafors de komende maanden verder integreren.”

De inhoud van deze productie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van De Limburger. Meer van WijLimburg