Video: Mag Dave Roelvink in de Lamborghini van rapper Kosso rijden?

Print

Interview Kosso over zijn Lamborghini. Video: De Limburger

/ Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

24 jaar en al trotse eigenaar van een Lamborghini Huracán. Voor Albert Dervishaj, beter bekend als Kosso, kwam afgelopen weekend een droom uit toen hij eindelijk zijn nieuwe speeltje mocht ophalen. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

Voor een nieuwe Huracán betaal je meer dan 250.000 euro. Een bedrag dat niet iedere 24-jarige zomaar heeft liggen. ‘Ik heb vanaf mijn 14e altijd al hard gewerkt. Ben altijd bezig geweest met ondernemen. Het klinkt misschien fout om te zeggen dat ik altijd hard heb gewerkt omdat ik nu pas 24 ben, maar het is wel echt zo. Ik besef nog steeds niet dat ik deze auto kan rijden. Een droom is uitgekomen,’ zegt de Geleense rapper.

Voor het hele interview bekijk de video hierboven.

Lees ook: Ruim 90 miljoen streams voor Kosso en Dorentina uit Geleen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen