Eerste post-corona-vlucht vanaf Maastricht Aachen Airport naar de zon

Print
Eerste post-corona-vlucht vanaf Maastricht Aachen Airport naar de zon

De eerste post-corona-vlucht vanaf Maastricht Aachen Airport. Afbeelding: Peter Schols

Op naar de zomerzon! Op Maastricht Aachen Airport is dinsdagavond het startsignaal gegeven voor de zomervliegvakanties in Europa.

Met een charter van Corendon zijn de eerste 162 reizigers naar de Bulgaarse badplaats Bourgas gevlogen. Woensdag hervat ook Ryanair de dienstregeling.

Op de luchthaven geldt een strikt protocol. Voor iedereen vanaf 13 jaar is het dragen van een niet-medisch mondkapje verplicht. Zowel bij het betreden van de terminal als gedurende de vliegreis. De terminal is uitsluitend toegankelijk voor passagiers en medewerkers. Daar waar het kan moet anderhalve meter afstand in acht worden genomen. Het mag de pret van de vakantiegangers niet drukken.

Eerste post-corona-vlucht vanaf Maastricht Aachen Airport naar de zon
Inchecken voor de zomervakantie op Maastricht Aachen Airport. Foto: De Limburger/Peter Schols

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen