Gezinsdrama in België, moeder doodt haar twee jonge kinderen

Print
Gezinsdrama in België, moeder doodt haar twee jonge kinderen

De oorzaak van het gezinsdrama is nog onbekend. Afbeelding: RTL-TVI

In het Belgische Erquelinnes, tegen de Franse grens aan, heeft een moeder haar twee kinderen gedood. Zij zouden volgens Belgische media 22 maanden en 7 jaar oud geweest zijn.

Een derde kind, van 8 jaar, verkeert in kritieke toestand, laat de burgemeester weten. De oorzaak van het gezinsdrama is nog niet bekend.

,,De vrouw zelf is er ook heel erg aan aan toe”, klinkt het. Zij probeerde naar verluidt zelfmoord te plegen via een overdosis aan medicijnen.

De vader van het gezin was de eerste die dinsdagmiddag het drama ontdekte. De man werd opgevangen door slachtofferhulp. Ook de aanwezige agenten en ambulanciers zullen psychologische ondersteuning krijgen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen