PSV presenteert nieuw thuisshirt, het eerste van nieuwe shirtsponsor Puma

Het nieuwe thuisshirt van PSV. © PSV

PSV heeft het nieuwe thuisshirt voor seizoen 2020-2021 onthuld. Het is het eerste tenue dat kledingpartner Puma samen met de Eindhovense club heeft geïntroduceerd. Er zijn twee versies van het shirt in omloop, een officieel wedstrijdshirt en een zogeheten replica.

RIk Elfrink

Eerder op woensdag verscheen de replica al online bij Puma. Later werd dat shirt weer verwijderd van de site, waarna PSV om 09.00 uur het officiële tenue lanceerde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het authentieke wedstrijdshirt van PSV gaat overigens flink meer kosten dan de replica. Supporters die per se het officiële tenue willen hebben, leggen daarvoor 139,95 euro neer. De replica kost 89,95 euro. In de shirts is een duidelijke verwijzing te zien naar de gemeente Eindhoven. De golfjes uit het logo van de gemeente zijn terug te zien in het shirt.

Het wedstrijdshirt heeft een aantal andere kenmerken dan de replica. Bij de schouders zitten bijvoorbeeld een aantal gaatjes in het tenue.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal