Verdachte (50) opgepakt voor dood Geleense man

Print
Verdachte (50) opgepakt voor dood Geleense man

Afbeelding: Politie.nl

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De politie heeft woensdag in Maastricht een 50-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van een man uit Geleen.

Volgens de politie werd de 55-jarige slachtoffer in de nacht van 24 op 25 december vorig jaar gewond gevonden in zijn woning aan de Rijksweg-Noord. De man overleed in het ziekenhuis.

Lees ook: Dode man aangetroffen in woning Geleen: politie doet onderzoek

Een tijdlang was volgens de politie niet duidelijk of de man door een misdrijf om het leven was gekomen. Sectie deed eind vorig jaar wel al een misdrijf vermoeden.

Na onderzoek kwam de 50-jarige Maastrichtenaar in beeld, die inmiddels verdacht wordt van moord of doodslag, aldus de politie.

Lees ook: Dode man Geleen: politie houdt toch rekening met misdrijf

Volgens een woordvoerster van de politie is de man door een messteek om het leven gekomen. Zij kon echter niets zeggen over de relatie tussen beide mannen en het motief van de vermeende moord.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →